Feest 100-jarige!

Met een stijlvolle receptie, driegangenmenu en dessert, een muzikaal optreden van Herman en Denise en vooral veel vriendschap en aandacht van familie, medebewoners en personeel werd maandag 23 januari 2017 de 100ste verjaardag gevierd van mevrouw Maria Lammens, residente van ons woonzorgcentrum De Vesten. En uiteraard een passende verjaardagstaart!

Maria werd geboren op 23 januari 1917 in de watermolen te Dormaal. Twee jaar oud verhuisde ze met haar ouders en broers naar een boerderij in Halle-Booienhoven. Ze trouwde in 1941 met Lorent Coppers. Met haar werk op de boerderij en de zorg voor haar 3 kinderen en later ook voor de 5 kleinkinderen, waren haar dagen meer dan gevuld. Inmiddels heeft Maria ook 5 achterkleinkinderen!

Na een leven lang in Halle-Booienhoven te hebben gewoond, verhuisde Maria in de zomer van 2016 naar het woonzorgcentrum. Maria paste zich snel aan en is in De Vesten graag gezien bij haar medebewoners en bij het personeel. Voor een activiteit is Maria altijd present.

Maria genoot zichtbaar van deze dag en wij met haar. Wij wensen Maria nog vele mooie momenten toe! Hieronder enkele sfeerbeelden!

Maria Lammens 4                   Maria Lammens 2        

Maria Lammens 3                  Maria Lammens 5