Vrijwilligers gezocht voor WZC De Vesten!

Vrijwilliger in Woonzorgcentrum De Vesten

Heb je wat tijd over en zou je graag iets willen betekenen voor anderen? Dan is vrijwilliger zijn binnen ons woonzorgcentrum misschien wel wat voor jou! 

Wat kan je verwachten? 

Het woonzorgcentrum tracht een grote waaier van activiteiten te voorzien aan de bewoners. Met enkele helpende handen kunnen we meer bewoners betrekken en meer activiteiten aanbieden aan een grote groep van bewoners. Hieronder een kleine greep uit ons activiteitenaanbod:

· Rolstoelwandelingen

· Uitstappen winkelcentra, natuurparken, daguitstappen,…

· Grote activiteiten in het WZC: Vlaamse kermis, Halloween, jaarlijkse restaurantdag,…

· Interne activiteiten: pannenkoekenslag, cafetaria,…

· Individuele begeleiding van een bewoner: winkelen, een gezellige babbel,…

Alle activiteiten vertrekken altijd vanuit het Woonzorgcentrum en wij voorzien ook steeds het vervoer en drank tijdens de uitstap. Als vrijwilliger neem je gratis deel aan de activiteiten. Jaarlijks organiseren wij verschillende momenten om onze vrijwilligers extra in de spotlight te zetten. Zo is er o.a. een vrijwilligersfeest, een vrijwilligersvergadering, infomomenten, …

Hiernaast zijn jullie ook steeds kosteloos verzekerd gedurende de activiteiten en uitstappen alsook de heen en terugweg.

Wat verwachten wij? 

Om vrijwilliger te zijn heb je geen diploma nodig maar wel een groot hart voor onze bewoners. Hiernaast verwachten we ook engagement, enthousiasme en flexibiliteit.

Hoe word ik vrijwilliger?

U kan zich aanmelden bij het EKA team via onderstaande contactgegevens. Vervolgens zal je uitgenodigd worden voor een verkennend gesprek. In dit gesprek zal onze vrijwilligerswerking uitgebreid toegelicht worden. We gaan samen opzoek naar de match tussen jouw interesses en ons activiteitenaanbod.

Contact:

WZC De Vesten, Vestendreef 1, 3440 Zoutleeuw

Animatie

011/58.63.22

Ergotherapeuten

011/78.92.39

Kinesist

011/78.92.34